TekóOlimpia – versenyek általános iskolásoknak

Az általános iskolásoknak kiírt versenyeket második alkalommal rendezte meg II. Rákóczi Ferenc Katolikus Gimnázium és Szakgimnázium TekóOlimpa néven!

Erre a versenyre várták Kiskunhalas, és a környező települések 8. osztályos tanulóit, akik a megrendezett öt verseny valamelyikében akarták megméretni magukat. A legnagyobb múltja a MA-TEKO-LÓ elnevezésű versenynek van, de lehetett jelentkezni az Internetes nyelvi verseny, a TEKO-DOLÓ,  a KözgazdÁszok és az AGRO-MÓKUS nevű vetélkedőkre, melyek a matematika, a német és angol nyelv, az informatika, a közgazdaság és a mezőgazdaság témakörében zajlottak. Összesen mintegy 110 gyermek jelent meg a rendezvény megnyitóján, ahol Téglás László igazgató köszöntötte a résztvevőket.

Ezt követően mindenki a kijelölt termekbe vonult, ahol teljesítették feladataikat. A versenyfeladatok javítását most is végzik a tekós pedagógusok, az eredmények hamarosan kiderülnek. A helyezettek díjazására a Tekó karácsonyi ünnepségén kerül sor december 20-án 11 órakor iskolánk sportcsarnokában.