Fogyasztói Tudatosságra Nevelő Iskola címet kapott a II. Rákóczi

Az Innovációs és Technológiai Minisztérium Fogyasztói Tudatosságra Nevelő Iskola címet adományozott a kiskunhalasi II. Rákóczi Ferenc Katolikus Gimnázium és Szakgimnáziumnak.

           9                       10

A diákok fogyasztóvédelmi ismereteinek megalapozása és bővítése a célja annak a programnak, melyet az ITM hirdetett meg, amelyre sikeresen pályázott iskolánk. A díjat Keszthelyi Nikoletta helyettes államtitkár adta át egy ünnepség keretében Téglás László igazgató úrnak. A Tekóban mintegy 15 éve része a tananyagnak a környezetvédelmi szempontok megismertetése, a fogyasztói tudatosság megalapozása. Ennek a hosszú munkának az eredménye a mostani elismerés. Évek óta dobogós helyezéseket érnek el diákjaink a különböző környezetvédelmi ismereteket és fogyasztói tudatosságot igénylő vetélkedőkön.

3  4

Az ünnepségre a tekós diákok egy rendhagyó színdarabbal készültek. Az ember tragédiája 2020 címet kapta az a színdarab, mely a mai kor emberét mutatja be, aki egy kis plasztikkártya, a minden álmot teljesítő hitelkártya varázsában él.

 5   7